Al llarg del temps, han anat passant molts esdeveniments i per culpa d’ells, moltes coses han canviat.

El treball de la pàgina web, ha consistit a crear una pàgina web amb entrevistes als nostres avis amb el fi de veure canvis de la revolució industrial.

Gràcies a la realització d’aquest projecte i a les entrevistes als nostres familiars, ens hem pogut fer a la idea dels canvis que ha produït la revolució industrial. 

Tot i que en alguns aspectes no s’hagin produït massa canvis visibles com per exemple els lavabos, que tal com algun avi entrevistat ens ha dit, eren iguals que ara. Altres aspectes han canviat completament.  Per exemple hem pogut veure canvis en el tema dels objectes i permanències personals perquè abans cada persona es conformava amb el que tenia i avui en dia tothom vol més del que té per pur capritx, per satisfer els nostres “desitjos”

 i sentir-nos superiors. Abans també la gent no cobrava tant, per tant, no podien fer gaires activitats o coses fora de la “normalitat”. També la gent estava molt limitada a fer les feines, ja que no hi havia gaire varietat d’oficis, però actualment hi ha molts oficis diferents i podem escollir que treballar, en canvi, abans havies de dedicar-te a l’ofici que es dedicava la teva família. En la vestimenta hem pogut observar que abans anaven vestits quasi iguals entre ells i això era per la poca varietat de roba i no ser diferent de la societat perquè estava mal vist, però ara com ara ens vestim com volem a part que existeixen moltes indústries tèxtils que innoven i creen nova roba cada dia. Abans la majoria d’escoles i altres sistemes educatius feien portar un uniforme per així identificar de quina escola pertanyia aquell alumne i així també anar més formal , això no obstant, avui en dia només és amb uniforme en escoles privades molt costoses econòmicament. Parlant d’escoles, abans no es feien servir dispositius electrònics com ara el portàtil o un simple altaveu, ja que no existien i també per això a molts alumnes els era més difícil aprendre, perquè les metodologies d’ensenyament eren diferents i tot s’ensenyava amb base de llibres.